WIJ TILLEN JOUW BUSINESS NAAR HET VOLGENDE LEVEL, DOOR KOUDE ACQUISITIE TE COMBINEREN MET HET PLAATSEN VAN CONTENT.

WIE ZIJN WIJ

All in Sales is opgericht in 2015 door Ruben Scholtz en was van origine gespecialiseerd in cold-calling voor de Nederlandse markt. Na jaren lang koude telefonische acquisitie te hebben gepleegd, realiseerde hij zich dat hij nooit koude acquisitie heeft gepleegd voor zijn eigen business, maar toch altijd meer dan genoeg klanten had. Deze kwamen allemaal uit het eigen netwerk en via LinkedIn. Het hebben van een groot netwerk, connecties maken met andere ondernemers en het plaatsen van content, zorgde er voor dat All in Sales eigenlijk altijd gevonden werd op het moment dat er ergens een vraag ontstond m.b.t. het uitbesteden van de sales. 

Hij besloot om dezelfde tactieken en strategieën in te zetten voor zijn klanten en op deze manier werden, zonder koude acquisitie te plegen, vaak zelfs betere resultaten gerealiseerd. Vandaag de dag is All in Sales een internationaal-opererend B2B sales bureau, gespecialiseerd in lead generatie, het inplannen van afspraken, creëren van new business en het closen van deals aan de hand van LinkedIn, Advertentie campagnes, Sales Automations en Content Creatie en  telefonische Acquisitie (geen cold calling). 

WAT WIJ DOEN EN HOE WIJ WERKEN

Wij werken aan de hand van connectie-campagnes en targeted ads om leads te genereren. We gaan de interactie aan met prospects via de content die zij plaatsen en de gesprekken die voortkomen uit de connectie campagnes en de advertenties, deze interesse wordt geconverteerd naar een telefoongesprek om vervolgens de prospect te kwalificeren en een afspraak in te plannen voor jou of jouw sales team. Uiteraard zal lang niet elke prospect klaar zijn om momenteel zaken te doen en de oplossing te kopen die jullie aanbieden, dus door het creëren en plaatsen van content met krachtige CTA’s ontwerpen wij een content-funnel. Wij zorgen er voor dat jullie ‘top-of-mind’ blijven en worden gezien als autoriteit en expert op het moment dat de prospects klaar zijn voor de aankoop.

WAT GEBRUIKEN WIJ

De bovenstaande aanpak wordt gecombineerd met tools en technologieën op het gebied van Sales, waardoor wij bepaalde zaken een stuk sneller en een stuk effectiever kunnen uitvoeren. Een paar voobeelden van de tools die ingezet worden; Een krachtig CRM systeem, website herkenning, tools voor het vinden en verrijken van data, Sales- en E-mail automation tools. Een krachtig en effectief sales proces om de beste resultaten te genereren voor onze opdrachtgevers.

MET WIE WERKEN WIJ SAMEN?

Wij werken uitsluitend samen met ondernemers, sales managers en organisaties die realiseren dat het opzetten van een volledig sales proces en het bouwen van een volle pijplijn tijd kost. Je moet het doel hebben om met jouw organisatie aanzienlijk te groeien en snapt dat er een structurele aanpak en toewijding voor nodig is om de beste ROI te creëren. 

Een paar van onze klanten

Wij hebben jullie er graag bij!

WAAR ZOUDEN WIJ MEE KUNNEN HELPEN?

WAAR KUNNEN WIJ ME HELPEN?